De italiaanse bakkerij 

wat bieden wij onze klanten?

De Italiaanse bakkerij maakt vanaf 1 augustus 2019 dagelijks de heerlijkste broodjes, pizza's en lunches.  Volgens Italiaans recept gemaakt met verse ingrediënten uit eigen stadstuin. Alle gerechten worden met liefde bereid.... Wij bakken met de tuindeuren open in hartje Utrecht, op het terrein van Food for Good.  Het is een unieke groene plek waar Italië Utrecht ontmoet. 

Food for Good is een tuinderij in park Transwijk, Kanaleneiland. In deze tuin wordt met wijkbewoners en mensen uit een kwetsbare doelgroep groente, fruit en kruiden verbouwd. Een deel van de oogst gaat naar iedereen die meehelpt. Een ander deel van de oogst wordt verkocht. Zo wordt de wijk voorzien van gezond voedsel. Daarnaast vormt de tuin een groene oase in de wijk waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, een praatje maken of samenwerken.

Speciale producten

360Celsius levert “prebaked pizza’s” en andere speciale pizza’s.  Het gaat hier om voornamelijk innovatieve producten, zoals prebaked volkoren pizza’s, glutenvrije pizza’s en broodjes en groentebodems.

wat voor werk bieden wij?

Het "italiaans bakhuis" is een uitdagende werkplek voor mensen die houden van de horeca. Wij hebben werkplek voor 8-15 personen. Mensen met een leerachterstand of een afstand tot de arbeidsmarkt komen hiervoor in aanmerking.

Wij zoeken mensen die de lunch klaarmaken in de keuken,  werken in de tuin, bedienen op het terras, schoonmaken of brood  of pizza bakken. 

Welke begeleiding geven wij?

We bieden een veilige en inspirerende werkplek. Hoe we dat doen? 

Bij 360Celsius zijn ervaren en gediplomeerde pizzaioli werkzaam die jou begeleiden bij de werkzaamheden. Daarnaast krijg je een persoonlijke begeleider toegewezen. Hiervoor werken samen met de zorgdienstverlener FoodforGood. Daar werken persoonlijke ondersteuners.  

  • We delen het werk op in kleine stapjes zodat je het overzicht hebt. In de bakkerij werk je bijvoorbeeld met werkinstructiekaarten: een stappenplan om brood of pizza te maken.
  • Tijdens het werk nemen onze vakmensen de tijd om je vragen te beantwoorden, of om uit te leggen hoe je iets het beste kunt doen. Heb je dit zelf goed in de gaten? Dan is meekijken natuurlijk niet nodig.
  • We geven je vertrouwen dat je iets prima zelf kunt.

Groeien en certificaten halen

Voor al het werk dat in de horeca voorkomt, kun je bij ons certificaten halen. Hiermee kun je laten zien wat je kunt. Of misschien kun je doorstromen ar de gewone horeca, als pizza-assistent of horeca-assistent. Dat kan, maar het hoeft niet. We leggen dus geen druk op je. Je werkt in je eigen tempo en op je eigen niveau.

Pizza-diploma halen

Deelnemers kunnen doorgroeien tot professioneel pizzabakker. Men kan de certificaten I, II en III van "De Pizza Academy" behalen. Ook bieden wij een training-on-the-job met theorie-opdrachten en leiden wij op voor het examen erkend Pizzabakker op MBO, niveau 1/2.  Vanaf januari 2020 verwachten wij ook de opleiding tot horeca-assistent en medewerker bediening te kunnen aanbieden als integraal onderdeel van het traject leren en werken.

bij ons werken? 

Een vooropleiding of ervaring is niet nodig. Je bent van harte welkom als je goed kunt werken met regels en afspraken, als je er netjes en verzorgd uitziet, en als je fit bent. Je staat en loopt namelijk de hele dag door. 

Meer weten?

Bel met Stichting 360 Celsius: 06-84565987. Of stuur een bericht via het contactformulier.